Arkin locaties van groen voorzien

Arkin omvat 12 merken die jaarlijks zorg bieden aan circa 35.000 cliënten. Ieder merk heeft zijn eigen specialisme en door de nauwe onderlinge samenwerking zijn ze zeer effectief voor elke vraag in de geestelijke gezondheidszorg.

23 verschillende locaties vragen om een goed doordacht groenplan dat in alle panden tot zijn recht komt en samenhang heeft. Op veel locaties is het belangrijk dat de planten en -bakken die we gebruiken tegen een stootje kunnen. Daarvoor hebben wij speciale oplossingen ontwikkeld voor klinieken en gespecialiseerde zorginstellingen. Op de kantoorlocaties hebben we gekozen voor kunststof plantenbakken van gerecycled materiaal om werkplekken van elkaar te scheiden. De meubelbeplanting past helemaal in de laatste interieurtrends en zorgt voor een natuurlijke en rustige beleving van de omgeving.

Planten voor zorginstellingen

Wij creëren regelmatig maatwerkoplossingen die tegen een stootje kunnen voor onderwijsinstellingen en gespecialiseerde zorginstellingen. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Jelle Hoogendoorn. Bel hem direct op: 06-46041274.

Logo van Arkin
bank met beplanting voor Arkin sinai centrum zorginstellingen

Sinai Centrum – Amersfoort

Jellinek – Utrecht

Arkin – Amsterdam

Arkin – Amsterdam

Jellinek – Utrecht

Interesse in planten bij u op locatie?

 

Andere projecten