Wij gaan verhuizen!

Wij hielden al een tijdje onze ogen en oren open voor een pand dat écht perfect bij ons past. Eén van de eisen was een zo energiezuinig mogelijk gebouw. En dat is gelukt. Gevolg: we gaan weer verhuizen! Dit pand is in oktober officieel van ons. Eind dit jaar trekken wij er in.

De afgelopen tijd is Hoogendoorn Projectbeplanting hard gegroeid. We hebben veel nieuwe klanten én medewerkers. Daarom is het nu ook tijd om te groeien in vierkante meters. Wij verhuizen naar een bedrijfspand twee kilometer verderop. Het pand dat drie keer groter is dan ons huidige bedrijfspand, is nóg groener. En dan hebben we het niet alleen over meer planten. Het nieuwe pand heeft namelijk energielabel A+++. 

We geven om het groen in de wereld en dragen zoveel mogelijk bij aan een duurzamere manier van ondernemen. Met de aankoop van dit nieuwe pand kunnen we dat nog meer doen.

Het grotere oppervlak geeft ons bovendien meer ruimte om nieuwe initiatieven te ontplooien, grotere voorraden aan te houden en onze klanten nog beter te bedienen.

Later meer! Volg onze updates op de voet op Instagram, Facebook of LinkedIn.

Hoogendoorn gaat verhuizen
Hoogendoorn gaat verhuizen