Op zoek naar groene vingers!

De afgelopen maanden hebben wij ons onderhoudsteam al mogen uitbreiden. Het aantal groene werkplekken in Nederland stijgt echter nog altijd. Daarom zijn wij weer op zoek naar nieuwe mensen! 

Ruim 30 jaar geleden had Jan Hoogendoorn bij de oprichting van het bedrijf nooit gedacht dat Hoogendoorn Projectbeplanting een echt familiebedrijf zou worden.  

Persoonlijk contact en een hoog serviceniveau vinden wij nog net zo belangrijk als Jan in 1985. Om dat te kunnen waarborgen zoals onze klanten dat van ons gewend zijn, zijn wij op zoek naar mensen met groene vingers!

Wij vinden het fijn om een bijdrage te kunnen leveren om organisaties en daarmee medewerkers een stukje gezonder, creatiever én relaxter te maken. Ben of ken jij iemand die wil helpen om werkend Nederland een stukje groener & gezonder te maken? Solliciteer dan als medewerker interieurbeplanting en werk mee aan mooie projecten!

Bekijk onze vacatures

Onderhoud plantenwand     Onderhoud kantoorbeplanting     Onderhoud van interieurbeplanting       Grote boom plaatsen Roomdivider beplanten     Moslogo plakken moslogo ophangen bij The Cookware Company