Hoogendoorn sponsort Stichting Socialrun

Arkin, één van de grootste GGZ-instellingen in Nederland, nam dit weekend deel aan de Socialrun 2020. De Socialrun is een non-stop estafetteloop van ruim 555 kilometer in 48 uur, met als doel bespreekbaarheid en begrip rondom psychische aandoeningen te bevorderen. Ook wij vinden een inclusieve samenleving belangrijk en daarom sponsorden wij Arkin met hun deelname aan de Socialrun.

#meedoeniswinnen

Dit jaar vond de Socialrun in aangepaste vorm plaats. In plaats van een groot evenement tijdens de inclusieweek konden deelnemende partijen zoals Arkin zelf een coronaproof mini Socialrun organiseren. Arkin deed dat met twee teams, één startend vanuit Amsterdam en het andere team vanuit Utrecht om elkaar halverwege te treffen en symbolisch verbinding weer te geven: iedereen hoort erbij.

Arkin en Hoogendoorn Projectbeplanting

Onze relatie met Arkin gaat terug naar de eerste jaren van Hoogendoorn Projectbeplanting. In 1992 begon onze samenwerking toen wij het groen mochten verzorgen voor een locatie van AMC de Meren. Wij hebben het werk van Arkin altijd een warm hart toegedragen. Cliënten kunnen bij Arkin terecht voor behandeling van hun psychiatrische problemen. Ook met verslavingsproblematiek kunnen mensen bij Arkin terecht. Jaarlijks worden bij Arkin ongeveer 35.000 cliënten behandeld. Arkin heeft vijftig locaties in Amsterdam en twaalf klinieken waar cliënten kortere of langere tijd verblijven.